Oletko etsimämme tyyppi?


Teemme töitä aidosta halusta, mutta pidämme huolen, ettei työ ole pakkopullaa. Jokainen päivä voi olla perjantai, ja hyvällä huumorilla sekä kovalla osaamisella työ ei tunnu työltä.

Olemme toistaiseksi pieni, mutta aikaansaava it-talo. Teemme sen, mitä on luvattu ja pidämme huolen asiakkaistamme. Teemamme on ällistyttää asiakasta lopputuloksella ja samalla tehdä työstä enemmänkin harrastus, jossa jokaisella on oma paikkansa onnistua. Pieni ja ketterä yritys mahdollistaa nopeat liikkeet, joihin myös Sinä voit vaikuttaa.

Meillä saat olla juuri sellainen kuin aidosti olet. Tuemme toinen toistamme ja jaamme osaamistamme. Pomottamista emme harrasta, vaan jokaisella on oikeus päättää omasta roolistaan yrityksessä. Meillä ei tunneta sanaa hierarkia. Yrityksen perustaja on mukana arjen aherruksessa ja kuuntelee mielellään yhteisön kommentteja. Tiedostamme, että emme ole koskaan valmiita vaan haluamme kehittyä jatkuvasti.

Ohjelmisto-osaajille on jatkuvasti kysyntää, joten emme lähde edes erittelemään mitä taitoja Sinulla tulisi olla. Tärkeintä on ihminen.