Magento – Shopify migraatio

Onko Magento-kauppa liian järeä tarpeisiisi? Tiesitkö, että voit vaihtaa nykyisen Magento-pohjaisen verkkokauppasi Shopify -kauppaan?

Magento on järeä ja sopii parhaiten suuriin verkkokauppoihin. Jos olet hankkinut Magento-verkkokaupan, mutta toimintasi ei ole todella suurta ja haluat unohtaa päivitykset sekä kehitystyön jokaisen ominaisuuden lisäämiseksi kauppaan, voit vaihtaa sen Shopify-pohjaiseen verkkokauppaan.

Miksi vaihtaa Shopify-verkkokauppaan?

  • Et tarvitse erillistä palvelinta vaan Shopify toimii suoraan SaaS-palveluna pilvestä
  • Ei päivityksiä eikä pitkiä huoltokatkoja
  • Yksi kuukausimaksu, joka kattaa koko kaupan pyörittämisen
  • Mahdollista räätälöidä ja luoda uniikki brändin mukainen ilme
  • Hallintapaneelin kautta mahdollisuus muokata itse ulkoasua, tuotteita, asetteluja yms.
  • Laajasti integroitavissa muihin taustajärjestelmiin

Meillä on tarvittava osaaminen sekä työkalut, joilla vanha kauppasi pystytään siirtämään Magentosta Shopifyyn. Myös B2B-verkkokaupat on mahdollista siirtää Shopify Plus -alustalle, mukana tulevien ”järeämpien” toiminnallisuuksien vuoksi. Siirrämme kaiken liiketoiminnalle tärkeän datan verkkokauppojen välillä ja Sinä voit jatkaa siitä mihin edellisellä alustalla jäit ilman huolta kaupan toiminnasta sekä skaalautuvuudesta. Tärkeät asiakastiedot, myyntidata, tilaushistoria, kävijäliikenne sekä hakukoneoptimoinnit saadaan prosessillamme talteen ja varmistamme, että mikään ei katoa matkalla ja integraatiot jatkavat toimintaansa.


Optimoitu prosessimme vastaa siitä, että alustan vaihto sujuu mallikkaasti:

  1. Vaiheessa selvitämme, että mitkä ovat tämänhetkisen kaupan / alustan ongelmakohdat, mitä pitäisi muuttaa ja mikä on kaupan tavoitetila.

  2. Vaiheessa aloitamme uuden kaupan rakentamisen aiemman rinnalle, jolloin ominaisuuksien vertailu onnistuu helposti. Tuotamme aina ensin niin sanotun testikaupan asiakkaalle, jossa asiakas voi nähdä jatkuvasti lopputuloksen sekä testata haluamallaan tavalla ominaisuuksia. Valmistamme myös asiakkaalle uniikin brändin mukaisen teeman ja aloitamme integraatioiden määrittelyn sekä kehittämisen. Samalla määrittelemme asiakkaan kanssa yhteistyössä mitä toiminnallisuuksia kauppaan halutaan.

  3. Vaiheessa aloitamme datan siirtämisen kokonaisuudessaan vanhasta alustasta ja aloitamme asiakkaan kanssa yhteistyössä siirtymisen uudelle alustalle. Koulutamme asiakkaan tiimin ja valmistelemme mallin jatkokehitystä sekä tarvitsemaanne tukea varten.

Varaa maksuton kartoitus soittamalla tai alla olevalla yhteydenottolomakkeella