Tarpeenmukaista ohjelmistokonsultointia

Meillä Loomilla tekijät valitsevat projektinsa, joten asiakas saa IT-hankkeeseensa aidosti osaavan, motivoituneen ja aktiivisesti viestivän ohjelmistokonsultin – yhden tai miten monta kehitystyö vaatiikaan. Teemme ohjelmistokonsultointia ja -kehitystä aina ihminen edellä ja vain tarpeeseen.

Loomin arvot

Reiluus

Avoimuus

Osaaminen

Rentous

Helppous

Työntekijälähtöisyys

Loomin tarina tästä tulevaisuuteen

Onnistuneita ratkaisuja jokaiselle osapuolelle

Loom on perustettu vuonna 2017, mutta kaikilla työntekijöillämme tällä hetkellä on yli kymmenen vuoden kokemus ohjelmistokehityksestä. Työntekijämme voivat luottaa siihen, että he pääsevät tekemään työtään parhaissa mahdollisissa olosuhteissa. Asiakkaamme voivat luottaa tekijöiden vankkaan ammattitaitoon ja kokemukseen.

IT-palveluita ilman turhaa jäykistelyä

Toimintaamme vahvimmin ohjaavat arvot ovat läpinäkyvyys ja ihmislähtöisyys. Tekijämme viestivät avoimesti ja pitävät huolen, että asiakas pysyy koko ajan selvillä mitä tehdään ja miksi. Sama avoimuus koskee myös hintoja. Jos mokia sattuu, niitä ei peitellä vaan ne korjataan. Otteemme on siis rento mutta vahva!

Tällaista kaiken ohjelmistotyön pitäisi olla

Työntekijöille reilu, asiakkaille luotettava ja kilpailijoille toivottavasti tavoittelemisen arvoinen esimerkki. Tavoitteenamme ei ole pelkästään hommien hoitaminen asiallisesti ja tekemisen tason jatkuva nostaminen vaan koko IT-alan toimintakulttuurin muuttaminen. Uskomme, että Loomin tekemisen meininki voi näyttää koko alalle, minkälaista ohjelmistotyö voi parhaimmillaan olla.

© Loom 2024