Referenssit


Iisakki Järvenpää Oy

Iisakki Järvenpää Oy on perinteinen yli 100-vuotias puukkotehdas, joka toimii Kauhavalla. Heidän puukkonsa tehdään 100 prosenttisesti käsityönä ja suurelta osin itsetehdyillä työkaluilla. Jokainen tuote on yksilöllinen, jossa näkyy tekijöidensä kädenjälki. Iisakki Järvenpäälle tuotteiden laatu on ollut alusta saakka yksi tärkeimmistä tekijöistä, jonka vuoksi myös verkkokauppaan haluttiin panostaa. Loom Oy toteutti Iisakki Järvenpäälle verkkokaupan päivityksen sekä kokonaisvaltaisen muutoksen, jossa huomioitiin enemmän asiakasta sekä panostettiin kaupan responsiivisuuteen.

Ostajalle tämä näkyy selkeänä tuotekatalogina, mahdollisimman helppona ostoprosessina sekä miellyttävänä ostokokemuksena. Tilauksen käsittelijöille prosessia hiottiin, jotta pakettien lähettäminen olisi mahdollisimman helppoa ja samalla tilausten siirtäminen toiminnanohjausjärjestelmään sekä kirjanpitoon automatisoitiin.

Käytetyt teknologiat: Magento, Nginx, Redis, NodeJS

Kauppa löytyy osoitteesta: https://iisakkijarvenpaa.fi

Pika-pesu logo

Seinäjoen Pika-pesu Oy

Seinäjoen Pika-Pesu on sekä pesula että työpukeutumisen sekä siivoustarvikkeiden ja -aineiden erikoisliike. Pika-pesu on mattopesula, kemiallisen pesun erikoisosaaja sekä kaikenlaisten kodintekstiilien pesun ja huoltamisen ammattilainen jo yli 50 vuoden ajalta. Lisäksi he myyvät laadukkaita ja kestäviä työvaatteita, mm. Dimex, Blåkläder, Snickers, Fristads sekä naisten työvaatteiden puolella Hejco. Heillä on Seinäjoen keskustassa oma kivijalkamyymälä sekä tietysti nykyaikainen verkkokauppa, jonka uudistuksesta huolehdimme.

Pika-pesun aikaisempi verkkokauppa-alusta tuli elinkaarensa päähän ja me autoimme Pika-pesua siirtymään uuteen moderninpaan verkkokauppaan. Siirsimme tuotteet sekä datan vanhasta kaupasta uuteen ja samalla tehtiin graafisia muutoksia kaupan ulkoasuun ja suoraviivaistettiin ostoprosessia.

Käytetyt teknologiat: Magento, Nginx, Redis, NodeJS, Elastic Search, Varnish, Percona

Kauppa löytyy osoitteesta: https://pika-pesu.fi

VJ sport

VJ Sport (M-Shoe Makers Oy)

VJ Sport on erikoistunut haastaviin maastoihin soveltuviin kenkiin. VJ Sport on perustettu Orivedellä vuonna 1981 ja on siitä asti keskittynyt pääasiassa suunnituskenkiin, joita on tähän asti myyty ainoastaan kattavan jälleenmyyntiverkoston kautta.

Vuonna 2020 olimme mukana suunnittelemassa, kehittämässä ja julkaisemassa uutta verkkokauppaa vjsport.fi, jonka kautta kenkiä myydään ympäri maailman suoraan M-Shoe Makersin omalta varastolta. Kaupassa on käytössä eri valuutat, kielellisyydet, toimitustavat sekä räätälöidyt tuotekatalogit ja ulkoasut eri maille. Graafinen suunnittelu on M-Shoe Makersin omaa käsialaa ja meidän tehtävänämme oli toimittaa koko verkkokauppakokonaisuus avaimet käteen -periaatteella.

Käytetyt teknologiat: Magento, Nginx, Redis, NodeJS, Elastic Search, Varnish, Percona

Kauppa löytyy osoitteesta: https://vjsport.fi