b2c- ja b2b-Verkkokaupat

Verkkokauppa nopeallakin aikataululla täysin oman brändisi mukaisella ulkoasulla.

Verkkokauppaprojektin ei tarvitse olla massiivinen vuoden kestävä projekti. Loomilla on valmis strategia uuden verkkokaupan perustamiseen sekä siirtämiseen alustalta toiselle. Meillä on useampi verkkokauppa-asiantuntija, jotka ovat erikoistuneet molempiin tarjoamiimme verkkokauppa-alustoihin: Shopifyn sekä Magentoon.

Miksi verkkokauppa juuri meiltä?

 • Yli 10 vuoden kokemus Shopify sekä Magento -pohjaisista verkkokaupoista
 • Graafinen suunnittelu, integraatiot sekä koulutus ja tuki samalta kumppanilta
 • Useiden projektien tuoma kokemus asiakkaiden tarpeista ja liiketoiminnan ongelmista
 • Parhaat käytännöt sekä ohjeistus myyvän verkkokaupan luomiseen
 • Jatkuvat palvelut sekä tuki

Case VJ-Sport

Kansainvälisyys keskiössä

VJ-Sport verkkokaupan perustamisessa lähdettiin alusta saakka kohdistamaan myyntiä kansainvälisille markkinoille. Usean kaupan, valuutan, vero-luokan sekä kielen yhteensovittaminen luo kaupalle omat haasteensa, joten kaupan on oltava riittävän monipuolinen palvelemaan kaikkia asiakkaita. Toteutimme verkkokaupan Magento 2 -alustan päälle, johon luotiin täysin uniikki brändin mukainen ilme ja yksilöllisiä toiminnallisuuksia helpottamaan kaupan päivittämistä.

Jatkokehitys ja skaalautuvuus huomioitu jo alussa

Verkkokaupan suunnittelussa huomioitiin kaupan kasvaminen ja muuttuvat tarpeet, jotta jatkokehittäminen olisi mahdollisimman helppoa. Tulevat integraatiot ja uusien kielien sekä maiden lisääminen sujuu kätevästi hallintapaneelin kautta ilman ylimääräistä räätälöintiä. Myös sivujen dynaaminen rakenne mahdollistaa jokaisen sivun muokkaamisen hallintapaneelin kautta. Myös mahdollinen B2B-kauppa ja eri domain-osoite on otettu huomioon kaupan perustamisen yhteydessä.


B2B-kauppa palvelee asiakkaitasi silloin kuin heille sopii

Asiakkaiden palveleminen siirtyy yhä enemmän verkkoon ja b2b-verkkokaupalla palvelet asiakkaitasi silloin kuin heille parhaiten sopii. Ei sähköposti- tai puhelintilauksia vaan asiakkaat voivat itse hakea ja ostaa tarvitsemansa tuotteet suoraan verkkokaupasta.

Loom on erikoistunut Magento- sekä Shopify Plus -pohjaisiin B2B-verkkokauppoihin. Teemme tarvittavat integraatiot ERP-, CRM- sekä PIM-järjestelmiin, jolloin tarvittava data on saatavilla verkkokaupassa ja myyntitapahtumat kirjautuvat myös tarvittaviin taustajärjestelmiin. Tämä automaatio mahdollistaa myyjien resurssien käytön uusien tai suurempien asiakkaiden palvelemiseen. Et tarvitse enää erillisiä tilausjärjestelmiä vaan kaikki tarvittava data on saatavilla ja automaattisesti siirrettävissä verkkokaupasta muihin järjestelmiin. Asiakkaat pystyvät tilaamaan haluamansa tuotteet samalla tavalla kuin tilaisivat myös kuluttajapuolen (B2C) verkkokaupasta, johon moni asiakas on jo tottunut.

Toimivan ja integroidun B2B-verkkokaupan avulla:

 • Helpotat sekä nopeutat asiakkaiden tilausten tekoa, jolloin asiakkaat palaavat todennäköisemmin kauppaasi
 • Säästät myyjien resursseja olennaiseen
 • Automatisoit prosesseja
 • Saat sujuvat integraatiot muihin käyttämiisi järjestelmiin
 • Hyödynnät kuluttajapuolen parhaat myynnin ja markkinoinnin prosessit

Verkkokauppa palveluna

Verkkokaupan hankkiminen palveluna on helppo askel uuden verkkokaupan perustamiseen. Ei enää aikaavieviä päivityksiä sekä katkoja verkkokaupan saatavuudessa.

Jos nykyinen verkkokauppa-alustasi vie tuhottomasti aikaa päivityksien sekä muun ylläpidon vuoksi, suosittelemme verkkokauppaa palveluna. Teemme tarvittaessa myös migraation nykyisestä kaupasta pilveen, jolloin palvelimen ja alustan päivitykset eivät vie enää aikaa tai rahaa. Verkkokauppa palveluna sopii sekä B2C- että B2B-verkkokauppoihin ja kaikki päivitykset sekä ylläpito hoituu kätevästi yhdellä kuukausimaksulla.

Verkkokauppa palveluna:

 • Yksi kuukausimaksu, joka sisältää kaikki päivitykset (myös tietoturvapäivitykset) ja ylläpidon
 • Verkkokauppa saatavilla suoraan pilvestä SaaS -palveluna
 • Onnistuu myös isommille verkkokaupoille ja olemassa oleva verkkokauppa-alusta voidaan siirtää myös pilveen
 • Integraatiot ja räätälöinnit ovat samalla tavalla mahdollisia kuin on-premise tyyppisissä verkkokaupoissakin

Oletko suunnittelemassa verkkokauppaa vai haluaisitko vaihtaa nykyisen kauppasi SaaS-pohjaiseen kauppaan?

Ota yhteyttä soittamalla tai sivun alareunassa olevalla lomakkeella ja sovi ilmainen kokous, jossa kartoitamme tilanteenne ja teemme tarjouksen sekä strategian verkkokaupan toteutuksesta.